Zoeken
  • Martijn Bonkenburg

Website Online


Bonkenburg Hout en Vloer online

Martijn BonkenburgMartijn Bonkenburg, dik een jaar geleden voor zichzelf begonnen als handelsagent, presenteert zijn activiteiten nu ook op de onlangs in eigen beheer vervaardigde website www.bonkenburghoutenvloer.nl. Deze bevat onder meer zijn onlangs in het Handelsregister opgenomen leveringsvoorwaarden. Bonkenburg wijst er in dit verband op dat hij soms zelf goederen inkoopt en verkoopt aan zijn klanten. Verder heeft hij recentelijk het agentschap verworven voor Cerati Flexibel Steen, ‘steenfineer’ voor wanden en vloeren. “Een uitbreiding van mijn assortiment op een heel ander vlak maar wel branchegerelateerd,” aldus Bonkenburg.

(Parketplein, 04-12-2015)


9 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorlopig niet op pad....

Beste klant, Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Corona-virus, heb ik besloten geen informele bezoeken meer af te leggen. Dit voor uw en mijn eigen veiligheid