Zoeken
  • Martijn Bonkenburg

BAU MÜNCHEN


Van 16 t/m 21 januari is de tweejaarlijkse beurs BAU in München gehouden. Haro is hier van oudsher altijd aanwezig aangezien München hun thuisbasis is. Tijdens deze druk bezochte dagen is de Haro stand enorm veel bezocht. Er zijn veel noviteiten gepresenteerd op het gebied van internet en marketing. Maar ook de nodige nieuwe kleuren in hout, vinyl en laminaat en ook wandbekleding (!) heeft Haro ons laten zien.

Het is een kwalitatief goede beurs en ik kom hier zeker over 2 jaar weer terug.


0 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorlopig niet op pad....

Beste klant, Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Corona-virus, heb ik besloten geen informele bezoeken meer af te leggen. Dit voor uw en mijn eigen veiligheid