Zoeken
  • Martijn Bonkenburg

WORKSHOP AMSTERDAM


Het is al weer 2 jaar geleden dat ik de eerst workshop heb georganiseerd in Amsterdam. Vandaag in samenwerking met Kerkhofs, Tover (Klaas van Dyck) en Ten Bulte (HARO) wederom onze nieuwe en oude producten gepresenteerd.

Kerkhofs uit Peer België heeft haar stijlpanelen aan de aanwezigen laten zien. Klaas van Dyck, Tover Benelux, heeft de nieuwe technologie van de Uniqua lak (mono verpakking maar vernet als een 2-K lak) gepresenteerd. Deze, in 2 lagen aan te brengen, Uniqua lak is de meest slijtvaste lak in het huidige Tover lak gamma. Klaas heeft de Extra Mat, Natur (verblekende versie) en de Paint dekkend zwart op de aanwezige monsterborden aangebracht. Ook de Belle Epoque beits is onder de aandacht gebracht.

Ten Bulte heeft HARO hout

, laminaat en Disano Vinyl aan de aanwezigen gepresenteerd.


4 keer bekeken

Recente blogposts

Alles weergeven

Voorlopig niet op pad....

Beste klant, Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Corona-virus, heb ik besloten geen informele bezoeken meer af te leggen. Dit voor uw en mijn eigen veiligheid