Nieuwe Start Martijn Bonkenburg

October 31, 2014

 

Nieuwe start Martijn Bonkenburg

 

Martijn Bonkenburg

Martijn Bonkenburg is voor zichzelf begonnen als handelsagent. Bogend op een ervaring van 27 jaar in de branche, gaat hij nu de markt op onder de naam Bonkenburg Hout en Vloer. In eerste instantie zal hij het productiebedrijf Kerkhofs uit Peer vertegenwoordigen in het westen en het midden van Nederland. “Een zeer breed en gevarieerd assortiment zal u worden aangeboden met kennis van zaken,” zo prijst Bonkenburg zichzelf en zijn Belgische fabrikant aan. Ook het assortiment lijmen, lakken en oliën van het Italiaanse Tover dat Kerkhofs in zijn programma heeft opgenomen, is vertrouwd terrein voor Bonkenburg, en hij zal zijn klanten wat dit betreft kunnen blijven bedienen en informeren. Bonkenburg laat weten binnenkort al zijn relaties te zullen bezoeken om de nieuwe bedrijven, waarvoor hij een agentschap is aangegaan, te introduceren. “Dit alles betekent dat voor mij een nieuwe zakelijke toekomst is aangebroken. Ik heb de mouwen inmiddels opgestroopt en ga vol enthousiasme aan de slag.” Bonkenburg Hout en Vloer is te bereiken onder het mobiele telefoonnummer 06-51630231 of het e-mailadres info @ bonkenburghoutenvloer.nl.

(Parketplein, 31-10-2014)

 

Please reload

Featured Posts

Website bijna klaar

November 2, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

September 17, 2018

September 6, 2018

Please reload

Archive