top of page

Workshop Tover en Kerkhofs Amsterdam


Workshop Tover en Kerkhofs goed bezocht

Veel belangstelling was er gisteren voor de workshop van lakken- en lijmleverancier Tover en parketgroothandel Kerkhofs, die gisteren bij Bonkenburg Hout en Vloer te Amsterdam gehouden werd. Circa 60 branchegenoten hadden positief gereageerd op de uitnodiging en volgden met veel interesse de uitleg en presentatie van de uiteenlopende producten. “Kwaliteit en makkelijke verwerkbaarheid staat bij Tover voorop,” aldus Klaas van Dyck van Tover, die vakkundig de scherpe vragen van de branchegenoten met een deskundige uitleg pareerde.

Onder grote belangstelling geeft Klaas van Dyck uitleg over de producten van Tover.

Martijn Bonkenburg introduceert Tover, Klaas van Dyck wacht zittend af.

Zo was aan het eind van de avond iedereen goed geïnformeerd van de laatste productontwikkelingen bij Tover. Van Dyck demonstreerde een nieuwe 1K (Tone UP) grondlak die voor een kleurverdieping van het hout zorgt, een nieuwe 2K (Essenza) top-lak die een verbleking geeft op eiken en lichte houtsoorten (2-lagen systeem), een nieuwe 1K (Maxi) Home lak die ook bij projecten kan worden ingezet en daarnaast de 2K reparatielijm (na 1 uur schuren en af te werken), de 2K olie l’Olio 100% en de 2K PU lijm in 10 en 5 kilo verpakking.

Willem Kerkhofs nam vervolgens het stokje van Klaas van Dyck over en presenteerde met verve het Fidbox systeem. Dit product dient de verwerker onder de houten vloer te plaatsen bij een vloerverwarming. Via een computer ter plaatse kan vervolgens op eenvoudige wijze de warmte van de ondervloer, de warmte in de woning en de relatieve luchtvochtigheid gelezen worden. Hiermee kunnen 5 jaar lang metingen worden verricht via een 8 uurregistratie. “Een superproduct,” aldus één van de aanwezigen. Willem Kerkhofs: “Voor ons is dit een bijartikel. Niet een product waar wij zonodig veel aan hoeven te verdienen. We willen hiermee onze klanten helpen en terzijde staan.” Aan het eind van een geslaagde avond werd onder het genot van een drankje nog bijgepraat en werden er de nodige ervaringen uitgewisseld.

(Parketplein, 06-02-2015)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page