Website Online

December 6, 2015

 

Bonkenburg Hout en Vloer online

Martijn BonkenburgMartijn Bonkenburg, dik een jaar geleden voor zichzelf begonnen als handelsagent, presenteert zijn activiteiten nu ook op de onlangs in eigen beheer vervaardigde website www.bonkenburghoutenvloer.nl. Deze bevat onder meer zijn onlangs in het Handelsregister opgenomen leveringsvoorwaarden. Bonkenburg wijst er in dit verband op dat hij soms zelf goederen inkoopt en verkoopt aan zijn klanten. Verder heeft hij recentelijk het agentschap verworven voor Cerati Flexibel Steen, ‘steenfineer’ voor wanden en vloeren. “Een uitbreiding van mijn assortiment op een heel ander vlak maar wel branchegerelateerd,” aldus Bonkenburg.

(Parketplein, 04-12-2015)

 

Please reload

Featured Posts

Website bijna klaar

November 2, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

September 17, 2018

September 6, 2018

Please reload

Archive