WORKSHOP AMSTERDAM

March 30, 2017

Het is al weer 2 jaar geleden dat ik de eerst workshop heb georganiseerd in Amsterdam. Vandaag in samenwerking met Kerkhofs, Tover (Klaas van Dyck) en Ten Bulte (HARO) wederom onze nieuwe en oude  producten gepresenteerd. 

Kerkhofs uit Peer België heeft haar stijlpanelen aan de aanwezigen laten zien. Klaas van Dyck, Tover Benelux, heeft de nieuwe technologie van de Uniqua lak (mono verpakking maar vernet als een 2-K lak) gepresenteerd. Deze, in 2 lagen aan te brengen, Uniqua lak is de meest slijtvaste lak in het huidige Tover lak gamma. Klaas heeft de Extra Mat, Natur (verblekende versie) en de Paint dekkend zwart op de aanwezige monsterborden aangebracht. Ook de Belle Epoque beits is onder de aandacht gebracht.

Ten Bulte heeft HARO hout

 

, laminaat en Disano Vinyl aan de aanwezigen gepresenteerd. 

Please reload

Featured Posts

Website bijna klaar

November 2, 2015

1/2
Please reload

Recent Posts

March 20, 2019

September 17, 2018

September 6, 2018

Please reload

Archive