top of page

OP UITNODIGING NAAR TOVER TURIJN


Vandaag was het dan zover. Onze jaarlijkse reis naar Tover Turijn, met weer een select bont gezelschap van leggers en detaillisten, is weer een geslaagd succes geweest. Op uitnodiging van Kerkofs bvba, Klaas van Dyck (technische deskundige van Tover Benelux) en Tover Italië hebben de klanten van Kerkhofs en Martijn Bonkenburg zich laten informeren over de producten van Tover. Het gehele assortiment is aan bod geweest met in het bijzonder de (nieuwe) Uniqua lak producten en Belle Epoque beits kleuren. De laatste zijn dan ook allemaal ter plaatse aangebracht met opzettelijke fouten zodat deze, in onze aanwezige periode, al dan niet hersteld konden worden. Met deze (extra) kennis zal men straks sterker in de schoenen staan tijdens de verwerking van de producten op de werf.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page