top of page

Tover op Domotex Hannover


Ook in 2019 was Tover uit Italië weer aanwezig op de grootste vloeren beurs in Europa: Domotex Hannover van 11 t/m 14 januari. De aandacht in 2019 is uitgegaan naar het Unique ontworpen lak concept van Tover: de Uniqua lak. Momenteel het vlaggenschip van Tover. Een self-linking 2K lak in een monoverpakking!! Wederom de eerste in de wereld! Revolutionair, makkelijk aan te brengen in een 2-laag systeem zonder grondlak, betaalbaar, de meest slijtvaste lak van dit moment in dit 2-laag systeem, economisch (je gooit nooit meer te veel aangemaakte lak weg) en ecologisch (geen isosianaten). Uniqua is verkrijgbaar in 3 verschillende varianten: transparant, verblekend effect (onbehandelde look) en de dekkende kleuren met behoud van nerf tekening.

Natuurlijk mocht de Belle Epoque beits en alle andere zelf geproduceerde producten zoals o.a. de lijmen niet ontbreken.

Ik mocht 2 dagen optrekken met dit fantastische team van gedreven mensen. Heerlijk om weer zo veel (bekende) mensen gesproken te hebben. Op naar 2020.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page