top of page

Workshop Amsterdam


Op 20 maart heb ik mijn 3e Workshop gegeven in mijn magazijn te Amsterdam. Klaas van Dyck heeft zijn Tover producten gepresenteerd zoals de Uniqua lakken range, L'olio olie producten en de Belle Epoque beits op een geschuurde gerookte 16mm multiplank Eiken ABC-aanbiedingsvloer. Een oplossing om een vlekkerige vloer weer mooi te krijgen.

Maar ook het Karbosan schuurpapier en de Floorwash-35 schrobmachine is gepresenteerd.

Houtbedrijf Kerkhofs daar in tegen heeft zijn Import 62 mm producten en 10 speciale nieuwe stijlpanelen laten zien. Hier hebben we veel positieve reactie op mogen ontvangen.

De bijna 45 aanwezigen klanten hebben een mooie maar lange avond ervaren. Uiteraard was er weer vers gemaakte soep en is iedereen goed voorzien van een hapje en een drankje. Al met al wederom een mooie positieve en leerzame avond.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page