top of page

Poolse 11 mm semi tapis


Een 4 daagse trip naar Polen om de 2 familiebedrijven te bezoeken welke kwalitatief hoogwaardige 11 mm semi producten in stroken, visgraat en Hongaarse punt produceren. Vanaf de boomstam tot eindproduct.

Maar onze reis startte met een bezoek aan de hoofdstad Warsaw. Een hele bijzondere en sterk in opbouw zijnde stad.

Na 2 uur rijden zijn we aangekomen op de plaats van bestemming en worden we ontvangen met een heerlijk diner. De gastvrijheid van de Poolse mensen is groot.

De volgende 2 dagen staan in het teken van kennismaking en fabrieksbezoeken. Kwaliteit is het motto van deze bedrijven. Continue controle in alle facetten tijdens het productieproces. Bijzonder om te zien maar wat uiteindelijk resulteert in een prachtige pasvorm wat inmiddels door vele parketteurs wordt beaamd. Dit is ook de reden waarom dit product steeds meer wordt ge(ver)kocht.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page