top of page

Wederom als enige tapis-bourgogne producent op Gorinchem


Houtbedrijf Kerkhofs heeft wederom 3 dagen in september (15-16-17) als enige 6 mm tapis en 9 mm bourgogne producent gestaan op de INCODA vakbeurs te Gorinchem. Hier heeft Houtbedrijf Kerkhofs de 9 mm Reclaimed Inside gepresenteerd en de nieuwe met laser uitgesneden 9mm stijlpanelen. Maar ook bijzondere patronen en de 20 mm massieve naaldhout soorten zijn getoond.

Er zijn constructieve gesprekken gevoerd met zowel bestaande als nieuwe relaties. Tevens is de sponsoring van de Nederlandse leg kampioenschappen weer een succes geweest.

Iedereen mag dan wel roepen dat prefab producten zoals o.a. de multiplank en zeker PVC in opmars zijn maar onze kwalitatief hoogstaande traditionele vloeren vinden hun weg goed op de Nederlandse markt.

De op foto gepresenteerde Mandala-1 tegel is bijvoorbeeld goed te plaatsen voor een grote open haard of entree.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page