top of page

Website Online


Bonkenburg Hout en Vloer online

Martijn BonkenburgMartijn Bonkenburg, dik een jaar geleden voor zichzelf begonnen als handelsagent, presenteert zijn activiteiten nu ook op de onlangs in eigen beheer vervaardigde website www.bonkenburghoutenvloer.nl. Deze bevat onder meer zijn onlangs in het Handelsregister opgenomen leveringsvoorwaarden. Bonkenburg wijst er in dit verband op dat hij soms zelf goederen inkoopt en verkoopt aan zijn klanten. Verder heeft hij recentelijk het agentschap verworven voor Cerati Flexibel Steen, ‘steenfineer’ voor wanden en vloeren. “Een uitbreiding van mijn assortiment op een heel ander vlak maar wel branchegerelateerd,” aldus Bonkenburg.

(Parketplein, 04-12-2015)


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page