top of page

Karbosan schuurmateriaal

Karbosan is een Turkse fabrikant van schuurpapier en bestaat al meer dan 50 jaar. Ze zijn van oorsprong de marktleider op hun thuismarkt en hebben rond de 550 mensen in dienst.

Het bedrijf versnijdt niet alleen schuurpapier in banden en schijven maar ontwikkelen en produceren hun producten van ruwe korrel tot aan het eindproduct.

Van oorsprong ontwikkeld Karbosan schuurmiddelen voor de metaalbewerking en die hoge standaard hebben ze aangehouden bij de ontwikkeling van hun Zirconium schuurpapier voor houten vloeren. Karbosan is wellicht de enige fabrikant die met 100% Zirconium werkt op hun schuurpapier voor houten vloeren. Dat merk je niet alleenin een uitgesproken langere levensduur maar ook in een constanter schuurbeeld. Dit zowel voor de schuurbanden als voor de schuurschijven.

Beslist de moeite waard om er zelf eens mee te werken!

 

 

Smirdex - netgaas

Smirdex is een van de toonaangevende fabrikanten van gecoate schuurproducten met ruim 40 jaar ervaring. Het hoofdkantoor is gevestigd in het Noorden van Griekenland. Zij bieden hoogtechnologische schuuroplossingen op vele gebieden. Hun producten worden al in meer dan 70 landen wereldwijd verkocht. 

Ze zijn voornamelijk actief in sectoren waar een hele fijne, krasvrije afwerking nodig is. Daarom zijn ze met hun 750 Ceramic Net assortiment de ideale partner als alternatief voor de Abranet Ace range. 

 

Het netgaas bestaat uit polyamide- en polyestergaren, waardoor een speciale structuur ontstaat als drager voor de schuurkorrels. Dankzij dit unieke patroon is deze rug ideaal voor het vervaardigen van niet-verstoppende gecoate schuurmiddelen met uitstekende stofafzuiging eigenschappen. Dit voor een prefect schuurbeeld. 

Leverbaar op 150 mm - 180 mm en 203 mm

 

 

bottom of page