Certati Flexible Stone is een zeer dun 100% echt steen product welke geschikt is als vloer en wand systeem, voor binnen én buiten. Interieurbouwers verwerken Cerati op tal van plaatsen met verschillende mogelijkheden. Wanden, deuren en vloeren zijn met Cerati Flexible Stone af te werken. Cerati Flexible Stone is ook toepasbaar voor renovatie werkzaamheden. Cerati Flexible Stone zal exclusief worden verdeeld door een aantal dealers in Nederland. 

 

 

Klik op de link om direct naar het kleuren overzicht te gaan van Cerati: : http://www.cerati.nl/producten.html

CERATI FLEXIBLE STONE

Zeer uitgebreid assortiment van Leisteen en Kwartsiet voor wandbekleding en interieurbouw. Cerati Flexible Stone is een zeer dunne (1,2 – 2 mm) maar een 100% natuurstenen plaat.

 

Slate Lite Stone            geschikt voor vloer en wand en heeft voelbaar meer structuur en reliëf. Geschikt voor binnen en buiten gebruik.

Eco Stone                     geschikt voor wand- en meubelbekleding - heeft een katoenen rug en met minder structuur en reliëf dan de Slate Lite.

Slate Lite Transparant  geschikt om verlichting achter dit 100% natuurstenen product te plaatsen voor een unieke creatie.

 

Maatvoeringen zijn:

244 x 122 in bepaalde steensoorten verkrijgbaar

Standaard: 122 x 61 en 120 x 60

60 x 60 en andere maten op aanvraag

 

Steen is een natuur product. Variatie in structuur en/of kleur is altijd mogelijk. Het is daarom dat wij niet adviseren om hetzelfde steensoort van de vloer door te laten lopen op de muur. Het gebruik van 2 verschillende type Cerati geeft altijd kleurverschil.

 

Wij adviseren de zijkant van de platen (hoek en uiteinden) licht te schuren. De zijkant wordt dan valer van kleur.