top of page

Mijn Visie

Ik wil mooie vloeren leveren, vloeren die onderscheidend zijn. Daaruit haal ik mijn motivatie om dagelijks enthousiast met mijn vak bezig te zijn. 

Na het volgen van een administratieve opleiding bleek snel dat ik graag met mensen om wilde gaan en dat daarom een buitendienstfunctie beter mij zou passen.

 

Sinds 1987 werk ik in de verkoop van vloeren. Ik vind het een geweldig vak en heb de afgelopen jaren veel (vak) kennis op het gebied van vloeren en bijbehorende producten opgedaan. Er is veel te koop, maar wat onderscheidt de ene vloer van de andere?

Samen met mijn klanten wil ik de eindgebruiker voorzien van de juiste vloer die past bij zijn leefgewoontes en behoeftes.

 

Ik werk sinds oktober 2014 als zelfstandig ondernemer als handelsagent en commissionair. Ik heb de keuze gemaakt om kwalitatief hoogwaardige en onderscheidende vloeren aan te bieden. Dankzij mijn zelfstandigheid ben ik zeer flexibel (mede door een zelfstandige inkoop) in het aanbieden van een breed assortiment producten.

Het is voor mij belangrijk met partners te werken waarmee ik een persoonlijke, eerlijke, loyale, betrokken en betrouwbare band kan opbouwen, zodat we samen de verkoop van vloeren kunnen stimuleren.

 

Daarom, VLOEREN UIT HET HART

 

Martijn Bonkenburg

bottom of page