top of page

De FID BOX is een bluetooth sensor welke onder de (houten) vloer wordt geplaatst voornamelijk op vloerverwarming. De Fid Box registreert gedurende 5 jaar de relatieve luchtvochtigheid en omgevingstemperatuur in de leefruimte en warmte van de ondervloer. 

Voor meer informatie: www.floorprotector.at

 

Klik hieronder voor uw pdf bestand met product informatie over de Fid Box en de installatie wijzigingen voor de detaillist:

"Scheuren en naden" in een houten vloer zijn vervelend. Dit heeft altijd een oorzaak. In bijna alle gevallen ontstaan deze gebreken in een stookseizoen en dus vooral in de winter. Dit heeft dan te maken met o.a. een (te) lage relatieve luchtvochtigheid. Een Duise professor heeft dit eens in simpele bewoordingen uitgelegd zodat dit ook voor de consument duidelijk wordt.

 

In de onderstaande PDF staat dit verhaal omschreven. Deze PDF is zo opgebouwd dat u dit op uw eigen briefpapier kan printen en kan overhandigen aan uw klant. 

Het vakblad Houtwereld heeft in 2011 een artikel gepubliceerd over het mysterie betreffende "de oorsprong van hout". 

 

Dit artikel treft u aan in de onderstaande PDF

In onderstaande PDF kunt u de technisch data van de Uzin Multimoll producten bekijken

In onderstaande PDF kunt u de technisch data vinden omtrent de plaatsing van een 11 mm semi tapis vloer in appartementen

bottom of page