top of page

INCODA komt eraan


INCODA 2018, sfeer en belevering!

Al mijn principalen die ik vertegenwoordig of waar ik mee samenwerk in mijn werkgebied, staan weer op de INCODA te Gorinchem dit jaar. Een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te spreken en/of te ontmoeten.

Houtbedrijf Kerkhofs zal weer het NKP 2018 (Nederlands Kampioenschappen Parketleggen) sponseren met zijn 9 mm bourgogne traditionele productie. Hier wordt weer een bijzonder project van gemaakt door de deelnemers. Een op de praktijk gericht!

Houtbedrijf Kerkhofs (Stand 620) presenteert o.a. zijn stijlpanelen in verouderde 9 mm, zéér uniek 500 jaar gecertificeerd moeraseiken op o.a. multiplank en een scherp geprijsde import 65 mm productie visgraat.

Tover (Stand 618) introduceert de o.a. eenvoudig aan te brengen Belle Epoque beits kleuren, toevoegingen op de nieuwe Uniqua lakken om de 2K L ‘olio olie te kunnen lakken en een betaalbare schoonmaak schrobmachine (FloorWash). Tevens presenteren we straks de nog enige 2K Epoxy lijm (beige en bruin) in Nederland! Mij is namelijk ter ore gekomen dat Kerakoll-SLC binnenkort niet meer geleverd wordt in Nederland. Epoxy standaard zonder isocyanaten! De meest interessante lijm voor het leggen van traditionele vloeren.

Ook Karbosan schuurpapier zal van zich laten horen. Maak gebruik van de beursaanbieding!!!

Ten Bulte (Stand 501) zal een gedeelte van haar gamma HARO-producten presenteren in houten lamel vloeren in 3 -en breed strook, laminaat (Tritty) en vinyl (Disano). Maar ook hun nieuwe vinyl product Ziro zal gepresenteerd gaan worden.

Uzin (Stand 601) presenteert ook haar Pallmann afwerkingsproducten en Wolff machines.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar mijn herziende website met veel nieuwe foto’s: www.bonkenburghoutenvloer.nl

Tot ziens op INCODA.

Opening:

16-09 Zondag 12.00 - 18.00 uur

17-09 Maandag 10.00 – 21.00 uur

18-09 Dinsdag 10.00 – 18.00 uur

Gratis kaarten te bestellen via: www.incoda.nl


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page