top of page

Voorlopig niet op pad....

Beste klant,

Naar aanleiding van de recente ontwikkelingen omtrent de verspreiding van het Corona-virus, heb ik besloten geen informele bezoeken meer af te leggen. Dit voor uw en mijn eigen veiligheid.

Totdat de regering anders besluit, blijf ik wel op de volgende dagen aanwezig in mijn magazijn te Amsterdam:

Maandagmiddag van 13.00 – 16.00 uur (vaak alleen op afspraak)

Vrijdag van 08.00 – 16.00 uur

Informeer vooraf naar mijn aanwezigheid en geef mij dan aan op welk tijdstip u wilt langskomen. Ik probeer meerdere klanten op hetzelfde tijdstip te vermijden. Wij zullen dan samen de goederen laden maar een kopje koffie nemen wij weer als alles achter de rug is.

Ik wil ook zelf 1 dag per week goederen blijven leveren vanuit de voorraad uit mijn magazijn te Amsterdam. Ik zet dit dan in uw magazijn, werkplek of showroom neer. Hierbij nemen wij vanzelfsprekend de bekende maatregelen, aangegeven vanuit de regering, in acht!

Ook kunnen er producten per post worden opgestuurd.

De overige dagen werk ik vanuit huis en ben dan gewoon telefonisch en/of per mail bereikbaar.

De aanvoer vanuit België via Houtbedrijf Kerkhofs blijft gewoon doorgaan totdat anders wordt bepaald. Ik heb inmiddels voldoende voorraad van de Tover producten staan zodat deze leveringen geen probleem zijn.

Moso Bamboo Products kan weer redelijk leveren na de brand van vorige maand, informeer vooraf naar de beschikbaarheid.

De 11mm semi tapis producten kunnen vooralsnog goed geleverd worden. Wij weten niet hoe de aanvoer zal blijven gaan vanuit Polen. Bestel daarom uw vloeren op tijd!

Iedereen sterkte gewenst in deze roerige tijd en blijf vooral gezond.

Martijn Bonkenburg

Bonkenburg Hout en Vloer

コメント


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Er zijn nog geen tags.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page